Velkommen til en fantastisk synsopplevelse på sørlandet

Optikkhuset leverer service av ypperste kvalitet i hjertet av grimstad. I vårt eget verksted gjør vi hver brille perfekt for deg og dine behov. Vi har alltid de fineste nyhetene i hyllene & vi håndplukker hver brille slik at du får en unik synshverdag.

bestill synsundersøkelse       |       bestill kontaktlinser

Våre tjenester

Velkommen til vår optikerpraksis. Vi tilbyr grundige øyeundersøkelser, briller, kontaktlinser, kontaktlinsetilpasning,

Bestill synsundersøkelse

Bestill synsundersøkelse med toppmoderne utstyr og dyktige optikere, har optikkhuset satt øyehelse, riktige briller og kontaktlinser på første plass.

Les mer

Kjøp kontaktlinser

Logg deg inn ved å klikke på linken her, velg Optikkhuset og få kontaktlinsene helt hjem. Kjøper du i butikk får du vår lokalrabatt. i butikk får du også mulighet til å inngå abonnement.

Les mer

 

Brillekonsultasjon

Vår brillekonsultasjon gir deg klarere syn og stil. Optikere vurderer dine behov

Les mer

Brillekonto

Med vår Brillekonto, får du eksklusive fordeler som rabatter, gratis

Les mer

Tørre øyne

Lider du av tørre øyne? Vår skreddersydde behandling gir lindring. Vi tilbyr 

Les mer

Et hus med mange rom....

I vårt magiske brillerom finner du spennende eventyr i hver krok. Utforsk vår barneavdeling, hvor de yngste oppdager verden med lekne briller. Gå deretter gjennom brillegalleriet, en skattkiste av stil og funksjon for alle. Til slutt, trer du inn i solbrillegalleriet, hvor solens stråler møter eleganse. Velkommen til vår verden av synsopplevelser!

Barneavdeling

Velkommen til vårt fortryllende barnerom, hvor små øyne finner sin egen skatt. Her danser fargerike briller i historiene til våre yngste eventyrere. Med trygge rammer og lekne designs, blir synet til en morsom oppdagelsesreise.

Les mer

Brillegalleriet

I vårt blendende brillegalleri utfolder synets eventyr seg. Her smelter stil og funksjon sammen til kunst. Finn dine drømmebriller blant skattene av eleganse og variasjon. Velkommen til en verden hvor syn blir en fantastisk reise.

Les mer

Solbrillegalleriet

Velkommen til solens skinnende rike, vårt solbrillegalleri. Her omfavner vi strålene og elegansen de bringer. Utforsk vår samling av solbriller, hvor hver par gir deg en unik reise i stil og UV-beskyttelse. Solens skjønnhet blir din med vårt solbrillegalleri.

Les mer

Artikler & inspirasjon

Varilux Xr – vårt nye progressive glass

Varilux Xr – vårt nye progressive glass

Hos Optikkhuset er vi lidenskapelige opptatt av å utføre eksepsjonelt håndverk i vårt eget verksted, samtidig som vi ønsker å tilby det nyeste innen teknologi. I disse dager er det verdenslansering av et nytt progressivt glass – Varilux XR! 

Moscot

Moscot

Akkurat nå drømmer vi om en storbyferie i New York City. Og mens vi drømmer, bruker vi våre trofaste Moscot-briller! Vi som jobber på Optikkhuset har alle våre egne favoritter.