Varilux Xr – vårt nye progressive glass

Hos Optikkhuset er vi lidenskapelige opptatt av å utføre eksepsjonelt håndverk i vårt eget verksted, samtidig som vi ønsker å tilby det nyeste innen teknologi. I disse dager er det verdenslansering av et nytt progressivt glass – Varilux XR! 

progressive glass

Progressive glass må det stilles store krav til, som følger av den dramatiske økningen av digitale enheter de siste årene. Vi bruker mobil, data og nettbrett mer og på flere arenaer i vår hverdag, både til jobb, skole og fritid. Nye Varilux XR er vårt beste progressive glass til allround bruk, spesielt tilpasset vår digitale hverdag. 

Visste du at øynene våre beveger seg 100 000 ganger i løpet av en dag, for å samle all visuell informasjon?

Varilux XR gir sømløse overganger fra skarpt syn på lang avsand til syn på nært hold, med et minimum av perifere forstyrrelser i glasset. Samtidig gjør ny teknologi det enklere for deg å fokusere når du er på farten, med øyeblikkelig skarpt syn i komplekse omgivelser som mulitasking i bevegelse, hvor man hurtig endrer blikkretning mellom ulike objekter på forskjellig avstand. 

Optimal synskomfort 

Bredere og dypere skarpt syn innenfor en armlengdes avstand gjør det enklere å navigere blikket uten kompenserende hodebevegelser. Dette vil være med på å gi deg optimal synskomfort gjennom hele dagen. Du kan forvente umiddelbar tilvenning, allerede i løpet av første dag vil være normalt. 

Varilux XR er utviklet ved hjelp av kunstig intelligens. Dette gjør oss i stand til å benytte historisk data og kunnskap om hvordan vi beveger oss og bruker øynene våre i alle daglige situasjoner. Dette i kombinasjon med din personlige styrke, målinger av hvordan brillen sitter i ansiktet og glassets posisjon foran øyet gjør at vi kan produsere et unikt og personlig tilpasse brilleglass med optimal ytelse i alle omgivelser. 

Ønsker du å prøve? Hos Optikkhuset får du -30% på alle brilleglass ut oktober – en perfekt anledning til å oppgradere glassene i en gammel favorittbrille, eller finne din nye favoritt hos oss! 

Du er hjertelig velkommen inn til oss i Storgata 26!