Moscot

Akkurat nå drømmer vi om en storbyferie i New York City. Og mens vi drømmer, bruker vi våre trofaste Moscot-briller! Vi som jobber på Optikkhuset har alle våre egne favoritter.

Moscot er en optisk familiebedrift i New York City, som har skapt briller av ypperste kvalitet gjennom fem familiegenerasjoner. 

Moscots historie

I 1899 kom Hyman Moscot til USA. Der begynte han å selge ferdiglagde briller fra en trillevogn i Orchard Street, på Manhattens Lower East Side. Innen 1915 hadde Hyman fått flere lojale kunder, og dette gav han mot til å starte familiens første butikk, lokalisert på 94 Rivington Street! Der holdt butikken til, frem til de i 1936 skiftet lokasjon til 188 Orchard Street. Dette har vært Moscots hjem de siste åtte tiårene!

Vi tilbyr både briller og solbriller fra Moscot hos Optikkhuset. I vårt brede utvalgt finner du Moscot Originals, med blant annet modellene Lemtosh og Vilda – to bestselgere! Du finner og briller med et 70-talls preg, i tillegg til moderne klassikere. Alle brillene fra Moscot er håndlaget av materialer av beste kvalitet. I Moscots New York City laboratorier, inspiserer de hver ramme for å sikre den beste kvaliteten, før brillene sendes ut i verden – og ut til våre kunder!

Velkommen innom Optikkhusets hjørne av New York!