Optikkhuset feirer 1 år

Kjære kunder og lesere,

Det er allerede ett år siden Optikkhuset åpnet dørene, og det må vi feire! Vi legger bak oss et gøy og inspirerende år, og vi er svært takknemlige for at dere har tatt oss så godt imot.

Live musikk og god stemning

Fjorårets åpningsfest i oktober 2021 ble en braksuksess. Vi feiret da åpningen av Optikkhuset med live musikk, god stemning, deilig servering og en butikk full av både kunder og brille-nyheter. Her får du et tilbakeblikk på den store åpningsdagen:

Nå feirer vi at Optikkhuset er 1 år med -30% på alle brilleglass (også på individuelt tilpasset glass til barn, ungdom og voksne) ut oktober*!

Gjengen på Optikkhuset står klare for å hjelpe deg!

Godt syn som varer

Grunnmuren til Optikkhuset er godt syn, derfor tilbyr vi den nyeste teknologien innen synsundersøkelser. Hos oss kommer du til å se både bra og bra ut! Moteriktige nyheter er alltid i hus til den som vil ha det nye. Samtidig er vi opptatt av at du skal finne briller som blir en del av din historie. Nye brilletrender kommer hver sesong. Med omsorg fra oss i vårt gode verksted kan brillene være med deg i mange år. Kom gjerne innom, så håndplukker vi briller til deg!

Moscot, Dior, Theo og TVR

Vi er stolte av å tilby ikoniske briller med lang historie fra merker som Moscot, Dior, Theo og TVR. Sistnevnte laget brillene til selveste John F. Kennedy og James Dean. Ut fra de originale tegningene og materialene produseres disse fortsatt i Japan i et svært begrenset antall. Og skulle du trenge – eller skulle det friste – med flere briller, tilbyr vi gjennom Optikkhusets fordelsprogram gebyr/rentefri brillekonto. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Vi er stolte av å kunne tilby en unik synsopplevelse på Sørlandet, og du er hjertelig velkommen til å oppleve den selv!

*-30% kombineres ikke med andre tilbud.