Håndplukkede nyheter på Optikkhuset

Kjære kunder og venner – nå er høsten her. Vi på Optikkhuset elsker den friske luften vi nå puster inn og fargene som fyller naturen.

Optikkhuset presenterer høstens trender

Det grønne som øynene hviler så godt ved blir akkompagnert med gylne farger av orange, gult, brunt og rødt. I brilleverden er høsten en spennende tid. Det er nye trender som stikker seg frem og nyhetene fyller opp hyllene i butikken vår. Vi har så mange briller og solbriller vi gleder oss til å vise dere!

I en sesong preget av mengder med nye varer er det én ting vi på Optikkhuset setter ekstra stor pris på; nemlig å håndplukke briller til våre kunder. På samme måte som vi håndplukker hver brille til butikken fra land som Frankrike, Tyskland, USA og Japan, elsker vi å håndplukke av disse brillene til nettopp deg! Bransjen vår er ikke en «one size fits all» – heldigvis! Det er nettopp dette som gjør faget vårt så spennende og hvert møte med dere kunder så givende. Hvert menneske har sine unike ansiktstrekk, form og sjarm, derfor fortjener du unik oppmerksomhet når du prøver briller. Dette er kjernen i vår service.

På samme måte som vi håndplukker hver brille til butikken fra land som Frankrike, Tyskland, USA og Japan, elsker vi å håndplukke av disse brillene til nettopp deg!

Moteriktige nyheter

På samme måte som vi håndplukker hver brille til butikken fra land som Frankrike, Tyskland, USA og Japan, elsker vi å håndplukke av disse brillene til nettopp deg!

Med riktig omsorg fra deg og vårt verksted,
kan en brille være med deg i tiår.

De nydelige bildene dere ser er tatt av vår dyktige fotograf Tonje Jakobsen, i naturskjønne omgivelser her i Grimstad. De presenterer et lite knippe av alle de lekre nyhetene vi har i butikken nå!

Du er hjertelig velkommen innom Optikkhusets spektakulære brillegalleri. Vi gleder oss til å håndplukke briller til deg!