Back to school

Vi legger en solfylt sommer bak oss, og går høsten i møte. Vi håper du har hatt en god sommer!

Start det nye skoleåret med godt syn

Hos Optikkhuset har solbriller – og briller for øvrig – fykt ut av butikken i en fei, og det er utrolig gøy! Det har vært så hyggelig å møte alle nye kunder, og dere «gamle» og trofaste. Dere har reist fra nært og fjernt for å besøke oss, og det setter vi utrolig stor pris på.

Nå som skoleåret er i gang, ønsker vi å trekke frem viktigheten av syn for barn og unge. For at lek, hvile, og læring skal fungere best mulig, er synet deres helt essensielt.

Få støtte til briller av NAV

Fra og med 1. august 2022 kan barn under 18 som trenger briller, få støtte til briller av NAV. Dette er en støtte som vil bli gitt etter faste satser basert på brillenes styrke. For å kunne få støtte til din brille, må du:

  • Være under 18 år når du bestiller brillene
  • Være folkeregistrert i Norge
  • Trenge briller. Brillestyrken på minst ett glass må være ≥ 1,00D og/eller cylinderstyrke på minst ett glass må være ≥ 1,00D.

Støtten fra NAV vil dekke innfatning, glass, slip av glass og brilletilpasning. Støttebeløpet vil avhenge av brillestyrken din. Du kan lese mer om ordningen på NAV sine hjemmesider (https://www.nav.no/briller-til-barn).

Sesongens it-brille fra Christian Dior finner du hos oss!

På Optikkhuset finner du en helt egen barneavdeling. Velkommen til oss!

Barneavdelingen hos Optikkhuset

Barneavdelingen på Optikkhuset bugner av spennende nyheter til barn og unge. Vi har briller i enhver stil, og våre dyktige ansatte står klare til å hjelpe deg og ditt barn med å finne deres nye favorittbrille. Velkommen!

Vi gleder oss til skolestart på Optikkhuset, velkommen!